"A hála megláttatja velünk az élet szépségét. Bármennyink legyen is, messze fölötte meggazdagít. A tagadást elfogadásra változtatja, a káoszból rendet teremt, az értetlenségből magyarázatot, a problémákból ajándékokat, a kudarcból sikereket, a váratlan dolgokból tökéletes időzítést, a hibákból pedig fontos eseményeket. A hála értelmet ad a múltnak, segít megbékélnünk a jelennel és látást ad a jövőre nézve." (Melody Belattlie: The Language of Letting Go)Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek oldalamon.

Legnagyobb kincsünk az egészségünk, ami nem kizárólag a testünk megfelelő működését jelenti, hanem a test, lélek, szellem együttes harmóniáját. 

Ez a harmónia nem általánosítható. Tapasztalatom szerint a harmónia minden embernél mást jelent.

Segíteni az embereket valahogy mindig az életem része volt. A tevékenységem célja, hogy segítsem abban az embereket, hogy a saját harmóniájukat megtalálják.  A munkám során a hangtálakkal olyan élményt, megtapasztalást szeretnék adni vendégeimnek, amely segíti saját harmóniájuk alakulását.

Először egy egészségnapon találkoztam a hangtálakkal nagyjából 10 éve s már ekkor magukkal ragadtak, de csak később ismerkedtem meg velük közelebbről.

Ahogy teltek az évek tapasztaltam, hogy minden ami körül vesz minket (helyek, emberek, történések, folyamatok) hatással van ránk. Minden rezgés s a legfőbb mozgatórugó a mi saját rezgésünk. A hangtálak segítséget adnak abban, hogy saját rezgésünket megérezzük, rátaláljunk és harmonizáljuk.

13 éve foglalkozom egészségfejlesztéssel, mentálhigiénével, spiritualitással és ezek kombinációja adja azt az esszenciát, amivel én is élem az életem. Ezt az esszenciát szeretném átadni a vendégeimnek, illetve saját esszenciájukat megtalálni. Egy betegségből való kilábalás folyamata sarkallt arra, hogy hangtálakkal foglalkozzak, hívtak a tálak, nekem/értem rezegtek. Már az első találkozás szerelem volt, hiszen olyan csodálatos hatása van, ami semmivel sem összehasonlítható.

Végzettségeim:

Népegészségügyi felügyelő (Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar)

Mentálhigiénikus segítő (Debreceni Egyetem Pszichológiai Kar)

Dohányzás leszokást támogató szakember (Országos Korányi Pulmonológiai Intézet)

Sport mentáltréner (Kenyeres András)

Parapszichológus (Kirko Ezoterikus Szabadegyetem)

Spiritiszta (Kirko Ezoterikus Szabadegyetem)

Reiki I-II. (Teremts Jövőt Spirituális Akadémia)

Hangmasszőr (Péter Hess Akadémia)